Ciorba ruseasca

de mihaelar63 in Ciorbe, 8 Iun 2013 | 14925 vizualizari

 

Am vazut ceva asemanator intr-o revista . Dar nu am crezut ca va fi atat de buna . Are ciorbita asta o culoare frumoasa de la sfecla cum nu am mai vazut , iar gustul este pe masura asteptarilor .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 os de vitel
  • 1 patrunjel radacina
  • 200 gr telina
  • 200 gr sfecla rosie
  • 200 gr mazare verde
  • 200 gr varza verde
  • 200 ml suc rosii
  • 4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ruseasca:

  1. Osul de vitel se pune la fiert in apa cu sare . Se spumeaza daca e necesar .
  2. Legumele se curata si se spala .
  3. Caliti usor , ceapa , morcovul,ardeiul si albitura taiate cubulete .
  4. Puneti legumele calite si cartofii taiati cuburi  in oala in care fierbe osul .
  5. Cand morcovii sunt patrunsi [in 20 min vor fi fierti fiind tineri ]se adauga varza fideluta , sfecla cuburi si mazarea verde .
  6. La sfarsit se adauga sucul de rosii si se mai da un clocot.
  7. Dregeti gustul cu leustean verde sare si piper .
  8.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

08.06.2013, 11:09

super

diaconta 1

08.06.2013, 21:27

te-ai dat cu rusii??

Sim0na 1

10.06.2013, 11:56

De mult timp tot zic s-o incerc si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie, arome bogate și culoare intr-un preparat traditional romanesc