Ciorba raudateana Dukan

de Andreea Baraboi in Ciorbe, 12 Oct 2014 | 5497 vizualizari

 

ATAC sau CROAZIERA !

 

INGREDIENTE

  • un piept pui
  • o capatana usturoi
  • 2 oua
  • 400 g iaurt degresat 0.01 grasimi
  • Vegeta
  • piper
  • o ceapa
  • patrunjel
  • otet
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba raudateana Dukan:

Spalam  pieptul, si indepartam orice  fel de grasime, incepand cu pielita.

Intr-o oala  punem la fiert pieptul taiat bucatele  foarte mici si il lasam sa fiarba pt 30 min, adaugam ceapa toacata foarte marunt  si  usturoiul pisat  si lasam sa fiarba.

Batem cele  doua oua spuma, adaugam iaurtul si batem cu  telu pana ce se omogenizeaza.

Apoi o rasturnam peste pieptul de pui  amestecam, adaugam  vegeta ,piperul si  otetul. Lasam sa traga un clocot peste care adaugam o mana de patrunjel.

Pofta buna !!

TIPS-URI

1

IN LOC DE PIEPT PUI PUTEM FOLOSI PULPE DEZOSATE !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba raudateana Dukan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]