Ciorba moldoveneasca de pui

de Miha in Ciorbe, 8 Iun 2011 | 18306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1/2 sfecla rosie mica
  • 2 cartofi medii
  • verdeata: marar,patrunjel,leustean
  • sare
  • cimbru
  • 500 ml bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba moldoveneasca de pui:

Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se spumuieste de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar se strecoara, sa fie limpede.

Cand carnea a fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic. Mai intai cartofii cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul,telina,patrunjelul si sfecla ce le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Se lasa sa fiarba bine, la foc mic.

Cand este aproape gata,se pune borsul fiert in prealabil si rosia curata de pielita si taiata cubulete, potrivind gustul de acru si sarat.

Se presara cimbru si verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba moldoveneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]