Ciorba moldoveneasca de pui

de Miha in Ciorbe, 8 Iun 2011 | 17613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1/2 sfecla rosie mica
  • 2 cartofi medii
  • verdeata: marar,patrunjel,leustean
  • sare
  • cimbru
  • 500 ml bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba moldoveneasca de pui:

Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se spumuieste de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar se strecoara, sa fie limpede.

Cand carnea a fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic. Mai intai cartofii cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul,telina,patrunjelul si sfecla ce le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Se lasa sa fiarba bine, la foc mic.

Cand este aproape gata,se pune borsul fiert in prealabil si rosia curata de pielita si taiata cubulete, potrivind gustul de acru si sarat.

Se presara cimbru si verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba moldoveneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai