Ciorba la ceaun

de Lau in Ciorbe, 4 Iul 2011 | 12195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 pulpe
  • 600 g scarita afumata
  • 400 g paste
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 200 g ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • sare
  • 2 legaturi de frunze ceapa verde
  • bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba la ceaun:

Prima data se pregateste focul, se aseaza cheresteul si ceaunul.

Se curata legumele. Se da prin razatoare morcovul, restul le taiem.

Se caleste ceapa tocata in ulei, se adauga morcovul se lasa sa se calesca putin, se adauga pasta de tomate, apa si cand se incalzeste apa se adauga carnea spalata, (pulpele se taie in 2). Cand clocoteste se adauga legumele taiate

Lasa sa fiarba la foc mic, se amesteca din cand in cand

Cand au fiert cartofii se adauga bors si sare dupa gust

Se lasa sa fiarba cateva clocote, dupa care se adauga pastele, patrunjel verde tocat si se lasa sa fiarba un clocot.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MIUTA 1

05.07.2011, 15:04

Suuuuper buna

horia 1

06.07.2011, 08:44

wowwww ,sincer sa-t spun,m-ar tenta sa probez o portie.minunata!

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:28

mmm buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui si ficatei