Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam apa, trecem carnea pe sub un jet de apa.
Punem carnea din nou la fiert in apa cu putina sare si lu-am spuma de cate ori este nevoie.
Intre timp intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt intr-o lingura de untura (sau ulei), adaugam morcovul dat prin razatoarea mica, calim putin dupa care adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam 1 pahar apa, rosiile tocate si pasta de tomate.
Amestecam si lasam putin pe foc dupa care adaugam in vasul cu carne, adaugam pastarnacul tocat marunt si cartofii taiati cuburi.
Cand cartofii sunt fierti adaugam borsul acru (dupa gust) leusteanul tocat marunt, sare,piper dupa gust si mai lasam cateva minute pe foc.
La final am batut un ou cu smantana si putina zeama de la ciorba, adaugam si patrunjelul verde tocat si adaugam in ciorba.