Ciorba de vacuta

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 7 Mai 2010 | 5393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne  vita 500 g,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei,
  • 1 ceapa,
  • telina,
  • 1 pastarnac,
  •  paste fainoase 100 g,
  •  1 ou
  •  1 cana bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

spalam bine carnea si o taiem in bucatele micute pe care le punem la fiert in apa, spumam mereu, iar pt a fi siguri ca nu mai lasa spuma se adauga 1 lingura  sare.

Legumele curatate si tocate marunt se calesc in putin ulei si se adauga si ele peste carne,

se lasa la foc mic pana ce legumele si carnea sunt fierte.

Se adauga pastele fainoase,

intre timp se bate un ou peste care adaugam zeama fierbinte ,

se rastoarna in oala .Adaugam sare dupa gust si verdeata din belsug ( leustean , marar si patrunjel )se acopera vasul si se stinge focul.


Daca se prefera putin acrisoara se poate adauga 1 pahar bors  putina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ionela2682 1

07.05.2010, 17:27

te invit la masa atunci! cu lingurile alea 5!

Rocsi 1

07.05.2010, 17:57

de cand nu am mai mancat

madi_marin 1

07.05.2010, 18:08

i+as pune niste leustean proaspat tocat si as papa pana n+as mai putea.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de mugur de vitel, cu chimen