Ciorba de teci

de Andra_Constantinescu in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2015 | 7798 vizualizari

 

Dupa operatia suferita, ciorba de teci devenise cea mai buna mancare a mea.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • un ardei gras;
  • un morcov;
  • 2-3 linguri ulei;
  • 2-3 l apa;
  • 700 g teci de fasole;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o legatura marar;
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de teci:

Se curata ceapa de foi si se spala.

Se taie ardeiul pe jumatate, se curata de seminte si se spala.

Se curata morcovul de coaja si se spala.

Se pun legumele la fiert intr-o oala cu apa, ulei si putina sare. Se clocotesc 10-15 minute.

Tecilor li se indeparteaza moatele, apoi se rup in bucati mici, se spala si se pun in apa clocotita.

Cand s-au fiert, se adauga rosiile si se mai clocotesc cateva minute. Se pune mararul spalat si tocat marunt si se ia oala de pe foc. Se potriveste ciorba de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de teci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste