Ciorba de spanac

de Adinacarla in Ciorbe, 3 Iun 2010 | 6362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Spanac
  • ceapa
  • morcov
  • patrunjel
  • pastarnac
  • telina usturoi
  • 2oua
  • kaizer sau costita afumata
  • ulei
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Spanacul se spala si se opareste in apa cu sare.

Tocam ceapa, morcovu, patrunjelul, pastarnacul, telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Prajim kaizerul in putin ulei, apoi adaugam legumele si le mai calim impreuna.  Punem boia. Adaugam apoi spanacul si punem apa peste. Cand legumele sunt gata fierte batem bine ouale si le turnam in ciorba astfel obtinem zdrentele de ou.

Am servit alaturi de paine prajita la toaster si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole ardeleneasca cu pancetta