Ciorba de sfecla de post

de susu in Mancaruri de post, 25 Ian 2014 | 6482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle potrivite (o farfurie cu varf)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi
  • patrunjel, leustean, frunze de telina
  • zarzare sau acritura
  • 1 lgt curry
  • ulei
  • 1 lingura boia dulce
  • vegeta
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla de post:

Calim ceapa tocata marunt dupa care adaugam morcovul ras, ardeiul tocat, legumele date prin razatoarea mare si adaugam apa fiarta. Spre sfarsit cand au fiert legumele adaugam condimentele, verdeata, borsul si pasta de rosii. Servim mai mult rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla de post" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]