Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post

de DinDragostePentruGatit in Ciorbe, 10 Apr 2012 | 10061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi;
  • 2 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 1/2 ţelină;
  • 1 păstârnac;
  • 2 ardei roşii;
  • 0.5 L suc de roşii;
  • 1 lămâie;
  • 100 g tăiţei;
  • ulei de floarea soarelui;
  • pătrunjel;
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post:

Se spală, se curăţă, se toacă legumele.

Se pun la fiert (ceapa, cartofii, morcovii, ţelina, păstârnacul, ardeii).

După ce au fiert, se adaugă sucul de roşii, zeama de lămâie apoi tăiţeii.

Se presară pătrunjel...şi gata!!!

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Sim0na 1

10.04.2012, 22:06

Ina 1

10.04.2012, 22:08

Preferata lui Mutulica

DinDragostePentruGatit 1

10.04.2012, 22:25

Ma bucur ca va place...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]