Ciorba de pui

de alina_paula in Ciorbe, 11 Sep 2012 | 5968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 6-7 rosii
  • taietei
  • 2 oua
  • verdeata-leustean, patrunjel, marar (dupa preferinte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se pune carnea  sa fiarba in apa cu sare, cand incepe sa fiarba se spumeaza, pana se indeparteaza toata spuma. Apoi se adauga legumele tocate. Cand legumele au devenit  moi se pun cartofii si dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce cartofii au fiert se pun rosiile tocate marunt. Apoi se pun taiteii.

Oualele se bat cu o furculita intr-un caston. Peste ele se pune zeama cu polonicul si apoi se pune in oala. Se opreste focul.

Verdeata se toaca marunt si se pune in oala, apoi se pune capacul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi