Ciorba de ''potroace''

de Ana_Maria269 in Ciorbe, 26 Ian 2012 | 9757 vizualizari

 

Am preparat o reteta de Ciorba de potroace

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • o casoleta de pipote si inimi (500-600g)
  • 2 morcovi
  • o albitura
  • o telina mica
  • 1 ceasca mica de orez
  • 1 l de zeama de varza
  • patrunjel
  • leustean
  • 2 linguri de bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ''potroace'':

Intr-o cratita cu 2 l de apa se pune carnea la fiert (aripi, pipote, inimi) cu un strop de sare.

Se ia spuma de cate ori este nevoie si se lasa sa fiarba incet.

Intre timp se spala zarzavaturile si se rad intr-o cratita unde se calesc cu 2 linguri de ulei. Se adauga orezul si se mai calesc impreuna inca 1 min.. Se trece zeama de la supa printr-o strecuratoare si se adauga peste zarzavaturi si orez.

Carnea se spala si se adauga in cratita si lasa la fiert inca 30 de min. impreuna.

Apoi, zeama de varza se fierbe separat si se varsa in cioba. Se pune zeama de varza si se potriveste de gust. Se adauga cele 2 linguri de bulion. Patrunjel si leusetean din abundenta.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ''potroace''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecel cu rosii si scarita afumata