Ciorba de perisoare din piept de pui

de dariadeea in Ciorbe, 4 Iun 2013 | 7928 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru perisoare:

  • orez 3 linguri
  • un pipt de pui
  • 1 ou
  • sare,piper dupa gust

pentru ciorba

  • 1 morcov
  • 3 felii telina
  • 1 ardei rosu potrivit
  • 1 pastarnac
  • o legatura patrunjel
  • o ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri orez
  • 2 galbenusuri
  • 150 g smantana
  • bors magic
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui:

Mai intai am amestecat pieptul de pui tocat cu orezul( pe care l-am pus cu un pic de apa la foc pana scade apa) cu oul,sare piper.

Am format perisoare pe care le-am pus la foc intr-o cratita cu 2 litri apa.Am luat spuma si am lasat sa fiarba.Intre timp am curatat si tocat legumele cat mai mic,le-am pus la calit cu ulei intr-o oala,am pus supa de la perisoare strecurata peste(completati  ,inclusiv perisoarele si am pus sa  fiarba si cele 2 linguri de orez si legumele.

Cand au fiert toate am pus smantana bauta bine cu galbenusurile si patrunjelul tocat si am mai lasat un clocot

Bors magic si sare dupa gust am pus la final.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare