Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta in Ciorbe, 18 Iun 2019 | 2228 vizualizari

COMENTARII (14)

RODIMUR 1

19.06.2019, 09:30

N-am acrit niciodată cu corcodușe, așa că aș gusta neapărat, nu numai de curiozitate, dar și pentru că-mi plac perișoarele...!

Rahela Velicu 1

19.06.2019, 09:56

O bunatate! Asa facea bunica ciorba, acrita cu corcoduse

MotanLaOale 1

19.06.2019, 09:59

mirela0911 1

19.06.2019, 10:47

Ce buna trebuie sa fie!

vasimur 1

19.06.2019, 12:09

dantes 1

19.06.2019, 12:47

Buna!

anuta 1

19.06.2019, 14:20

Panacris 1

19.06.2019, 20:09

Rocsi 1

19.06.2019, 20:54

Eu mereu mananc ciorbele acrite cu bors, asta probabil pentru ca sunt moldoveanca si pentru ca, asa m-am obisnuit, dar ciorba ta este tare apetisanta!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

Buna Rocsi si la noi in Dobrogea tot cu bors de tarate se acresc dar daca iti permite sanatatea ,daca nu alegem si alte variante cum sunt corcodusele,zeama de varza ,agurida(struguri verzi)zarzare.Se prepara ca un nectar si se tin la frider si folosesti cand este nevoie.Oricum o ciorbita este buna daca o acresti cu orice,numai zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

RuxyRux 1

19.06.2019, 22:32

Grozav de buna arata Anuta!

RuxyRux 1

19.06.2019, 23:09

Cand eram copil, ne duceau parintii in Moldova, in zona Onestiului, la niste rude si acolo ciorbele se acreau cu corcoduse, eu sa fiu sincera nefiind obisnuita, nu-mi placeau, mama le acrea ori ca in Ardeal cu otet, smantana si rosii, ori cu bors( invatase de la tata care era moldovean). Asa cum bine zici, poti acri cu orice, zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 23:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta