Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de Micutza Luana in Ciorbe, 22 Feb 2014 | 4157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 litri de apa
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 1 ardei
  • jumatate telina
  • jumatate bulion
  • 3 linguri bulion
  • o cana zeama de varza (dupa preferinta)
  • un ou
  • leustean
  • Pentru perisoare
  • 250 gr carne tocata (porc si vita)
  • o lingura gris
  • sare
  • piper
  • un ou
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Apa se pune la fiert . 

Intre timp curatam legumele le taiem cubulete si le punem in putin ulei la calit .

Le adaugam peste apa cu sare vegeta bulion si lasam sa fiaba legumele.

Intre timp pregatim perisoarele . 

Carnea o amestecam cu oul grisul sare piper si fomam bilute .

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele si zeama de varza .

Perisoarele sunt gata cand se ridica la suprafata.

Luam de le foc si dregem cu un ou batut bine, si leusteanul 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii cu perisoare afumate