Ciorba de perisoare

de Alina26 in Ciorbe, 17 Apr 2013 | 4091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 cartof
  • o bucata de telina verde
  • 2 morcovi
  • 300g sos de rosii
  • 1 ou
  • patrunjel
  • marar uscat
  • leustean uscat
  • o jumatate de ceasca de orez
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

1.Punem o oala cu apa pe foc.Curatam legumele,le spalam,le tocam si le punem la fiert cu putina sare si ulei.

2.Pregatim perisoarele:punem intr-un bol carnea,oul,orezul,sare,piper,marar,patrunjel si mestecam.Facem perisoarele si apoi le punem rand pe rand in oala cu legume.Lasam la foc pana se fierb perisoarele.

3.Cand s-au fiert perisoarele,adaugam sosul de rosii,patrunjelul,leusteanul si mai lasam sa dea un clocot.

Pofta mare!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu os afumat