Ciorba de perisoare

de MonaMimi in Supe/Ciorbe, 25 Noi 2012 | 4140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata
  • orez
  • 4 morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 2 buc patrunjel
  • fasole verde
  • 1 ceapa mica
  • 2 cartofi
  • cateva buchetele conopida
  • verdeata
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Morcovi,patrunjelul,pastarnacul le curatam si le taiem cubulete apoi le calim in putin ulei pana se imoaie putin adaugam apa si lasam la fiert .Intre timp pregatim perisoarele amestecam carnea cu orez ,boia piper sare si putina verdeata tocata marunt.Cand a inceput sa fiarba supa adaugam cartofi curatati si taiati cubulete,fasolea verde si ceapa,lasam sa fiarba putin apoi formam din carne bilute date prin smantana si le punem in supa  la fiert,spre finalul fierberi punem conopida, sare,smantana lasam putin la fiert, adaugam verdeata dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.11.2012, 22:18

Imi place si de mult nu am servit...

Sim0na 1

27.11.2012, 19:36

eee... mi-ai dat idee ptr maine!!

MonaMimi 1

27.11.2012, 20:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]