Ciorba de perisoare

de pana_luminita in Ciorbe, 4 Dec 2009 | 9779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc tocata
  • ceapa 1 buc
  • morcov 1 buc
  • cartofi 2 buc
  • telina
  • patrunjel
  • ardei gras
  • rosie
  • orez
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune o oala cu 5 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).

Pregatesc carnea pt perisoare amestec carnea cu patrunjelul , oul , ceapa , sare .

Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-ati terminat de facut le puneti in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte.

Cu 10 minute inainte de final adug orez ( daca preferati puteti aduga)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

04.12.2009, 18:05

Vai, ciorba asta este suuuper buna!

pana_luminita 1

04.12.2009, 18:13

merci si sotul meu este de aceeasi parere

cobzarusanda 1

10.12.2012, 00:55

cat orez?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciuperci Portobello