Ciorba de perisoare

de Sanda s in Ciorbe, 16 Oct 2011 | 5912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. carne amestecata (porc cu vita) 
  • zarzavat
  •  sare 
  • ulei
  •  condimente 
  • orez
  •  2oua
  •  smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se rade zarzavatul pe razatoarea mare si se caleste in putin ulei. Se toarna apa peste si se lasa la fiert . Intre timp se pregatesc perisoarele: se amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil) se condimenteaza , se adauga putina verdeata tocata marunt, un ou si se modeleaza perisoarele. Se introduc in oala cu ciorba iar dupa ce sunt gata se freaca un galbenus cu smantana, se adauga in ciorba se opreste focul si se pune verdeata.

 

TIPS-URI

1

Se presara cateva firisoare de orez in ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare