Ciorba de perisoare

de mihaelaM in Ciorbe, 1 Iun 2011 | 4780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata(vita+porc)
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 1ou
  • 1ardei gras
  • 1morcov
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1pastarnac
  • 1ceasca orez
  • suc de rosii
  • zarzavat
  • bulion de ardei
  • bors
  • sare
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Dupa cum v-am spus am avut acea supa de la rasol asa ca am curat si am taiat legumele si le-am pus in oala.

Orezul l-am spalat in cateva ape dupa care l-am adaugat in ciorba.

Intre timp m-am apucat de facut perisoarele: carnea impreuna cu oul,piperul,cimbrul,busuiocul si putina sare le-am amestecat dupa care am format perisoarele si le-am asezat pe un fund.

Cand legumele impreuna cu orezul au fost fierte pe jumatate am adaugat una cate una perisoarele.

Cand toate au fost fierte am pus bulionul de ardei,sucul de rosii,zarzavatul si bulionul.Am lasat cam 10 minute, apoi am dat la o parte de pe foc si am adaugat leusteanul si patrunjelul taiat marunt.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]