Ciorbă de perişoare

de gatitdemine in Ciorbe, 12 Feb 2011 | 3926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne tocată,
  • orez 
  • Legume:
  • morcov,
  • pătrunjel,
  • ţelină şi ceapă
  • Pătrunjel frunze
  • Smântâna  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de perişoare:

1. Ceapa tăiată mărunt se pune la călit .Când devine lucioasă adăugăm orezul. După ce orezul îşi schimbă culoarea oprim focul şi lăsăm să se răcească înlăturând excesul de gasime.

2. Legumele tăiate cubuleţe împreună cu o ceapă întreagă se pun la fiert.

3. Carnea tocată se amestecă cu ceapa şi orezul se sărează şi se adaugă frunzele de pătrunjel tăiate mărunt şi se frământă foarte bine după care formăm perişoarele .

4. Când legumele sunt aproape fierte punem la fiert şi perişoarele.Perişoarele se fierb la foc mic pentru a evita sfăramarea acestora .

5. După ce supă e fiartă o dregem cu smântână şi gata.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de perişoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

DIANA B 1

13.02.2011, 11:41

dupa radauteana , e preferata mea

mirela0911 1

13.02.2011, 13:35

Ne place si noua

MIUTA 1

13.02.2011, 23:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din ciuperci