Ciorbă de păstăi cu cartofi

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 11 Iul 2012 | 6897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole păstăi,
  • 400 g cartofi,
  • o ceapă,
  • un morcov,
  • 3 linguri ulei,
  • 2-3 roșii,
  • o legătură leuștean,
  • 1 litru borș,
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de păstăi cu cartofi:

Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în bucăți potrivite, dar nu foarte mici. Se curăță fasolea păstăi și se taie în bucăți potrivite, după ce rupem codițele. Se curăță morcovul, se spală și se taie rondele foarte fine. Se curăță ceapa, se spală și se toacă mărunt. Roșiile se toacă mărunt (coaja o păstrați sau nu după preferință). Călim ceapa și morcovul.

Adăugăm 1,5 litri apă și lăsăm să fiarbă. Adăugăm păstăile și cartofii și lăsăm să fiarbă 15 minute. Adăugăm roșiile și mai fierbem 5 minute. Adăugăm borșul fiert separat. Condimentăm cu sare și presărăm leușteanul, după care acoperim cu un capac și stingem focul.

Pe căldurile acestea se poate servi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de păstăi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai