Ciorba de oua cu zer

de Sidy in Ciorbe, 19 Apr 2011 | 5740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 morcovi,
  • 1patrunjel,
  • 1 rosie,
  •  1/2 ardei gras,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingura vegeta facuta in casa
  • 2 linguri orez(daca doriti),
  • 1 cartof
  • piper,
  • verdeata tocata,
  • 2 oua,
  • 1/2 l zer(sau o Sana mare)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oua cu zer:

Se curata morcovii si  patrunjelul si se taie cubulete. La fel procedam cu o rosie, 1/2 ardei gras si o ceapa .

Le calim intr-un pic de ulei si adaugam 2-3 l apa si o lingura de vegeta. Cind legumele sunt aproape fierte , adaugam doua linguri de orez (dupa preferinta), piper, o frunza de telina si una de leustean. Cind sunt toate fierte, batem bine doua oua cu 1/2 l zer si o rasturnam peste ciorba care fierbe.

Dupa ce da un clocot, ciorba se poate servi cu patrunjel verde tocat deasupra si cu un ardei iute.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua cu zer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu os afumat