Ciorba de os

de madi_marin in Ciorbe, 21 Aug 2010 | 6943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase garf proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 2 cartofi mari
  • 1 l bors
  • delikat
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os:

Oasele se spala bine, se portioneaza si se pun la fiert in apa rece. In timp ce fierb se ia spuma care se formeaza deasupra.

Ceapa si ardeiul capia se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoarea mare , iar cartofii se taie cubulete.

Se pun si legumele tocate peste carnita aproape fiarta. Se mai dau in cateva clocote, apoi se adauga borsul fierbinte. Se mai lasa sa fiarba impreuna pana sunt legumele gata fierte. Se potriveste gustul cu delikat. Se stinge focul si  se adauga smantana si verdeata proaspata taiata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta clujana