Ciorba de naut cu fasole galbena

de Valclaudia in Ciorbe, 13 Mai 2018 | 4222 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 conserva naut in sos de rosii
  • cca 200 gr. fasole galbena congelata
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1/4 telina data pe razatoarea mica
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • cca. 2 l apa plata
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu fasole galbena:

Curatam ceapa verde, o spalam si o taiem bucatele, apoi o punem la sotat impreuna cu morcovii curatati, spalati si taiati rondele.

Adaugam telina trecuta pe razatoarea cu ochuri mici, boabele de mustar, mai calim legumele la foc mic, cca. 5 minute.

Adaugam apa plata, conserva de naut in sos de rosii, lasam sa dea in clocot.

Rupem pastaile de fasole galbena in bucati potrivite, le adaugam in oala, punem pasta de ardei, apoi acoperim cu un capac oala si lasam sa fiarba 20 - 30 minute la foc mic spre mediu.

Oprim focul, presaram patrunjel verde si lasam cateva minute sa se domoleasca ciorba, apoi putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu fasole fideluta galbena