Ciorba de naut (ρεβιθια)

de nadiuta123 in Ciorbe, 31 Ian 2012 | 17804 vizualizari

 

O mancare tipic greceasca !

 

INGREDIENTE

  • 3 cani potrivite de ceai cu naut,
  • bulion(suc de rosii),
  • o ceapa mare,
  • 2 morcovi mari,
  • sare
  • piper,
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut (ρεβιθια):

Nautul pus de seara in apa calda si sarata pentru a se umfla. Se pune la fiert apa impreuna cu nautul spalat bine, ceapa tocata nu foarte marunta, morcovii rondele. Se sareaza si se pipereaza. Dupa ce a dat in clocot se poate adauga si bulionul, patrunjelul si se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. Este o ciorba foarte gustoasa ieftina si de post fara carne.

 

TIPS-URI

1

Trebuie lasat nautul la inmuiat in apa cald 30 minute inainte de a prepara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut (ρεβιθια)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stevie de post