Ciorba de miel reteta cu macris

de Sidy in Ciorbe, 17 Mar 2011 | 9461 vizualizari

 

Se apropie Pastele..... Asa se prepara ciorba de miel, la noi in Bihor. Va astept la o portie de ciorba fierbinte....
Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne miel,
  • 2-3 morcovi,
  • 1 patrunjel radacina,
  • 1 ceapa
  • tarhon,
  • leustean verde,
  • 300 g frunze macris,
  • 1 galbenus ,
  • smintina,
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu macris:

Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece.
Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.

Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera.

 Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat.

Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
La sfarsit se adauga leustean verde tocat.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu un ardei iute alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu macris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vita