Ciorba de miel reteta

de Constelatialeu in Ciorbe, 19 Apr 2014 | 3938 vizualizari

 

Baietii mei nu servesc behaite,dar eu tot mi-am facut damblaua cu o ciorbita de mielut.Daca-i Paste ,mielul e rege pe masa,ca la masa stam noi pacatosii...
Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne miel pentru ciorba-sira,coada,picior
  • 3 cepe uscate
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 700 ml bors
  • 50 g orez
  • sare
  • 1 ou
  • 1 legatura leustean
  • smantana optional....nu-mi place cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Portionam in bucati potrivite carnea,o spalam si o punem la fiert ,in 4 l apa ,cu putina sare.Cat fierbe carnea pregatim legumele,curatam si radem morcovul,patrunjelu si pastarnacul,ardeiul il taiem marunt,la fel si ceapa.

Cand incepe sa fiarba apa,avem grija sa luam spuma formata ca zeama sa ramana limpede.Fiind miel,are carnea cruda si fierbe destul de repede.

Spre final adaugam legumele si orezul,lasam sa fiarba si adaugam borsul.Lasam sa dea in clocot,tragem oala de pe foc,batem un ou si il adaugam in ciorba,presaram leustean verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

babi5 1

19.04.2014, 18:47

;-bd

Rocsi 1

19.04.2014, 20:09

Im trimit pe prietenul meu la tine ca el pofteste la o portie

Satisfyyourcravings 1

20.04.2014, 16:24

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de miel