Ciorba de miel cu tarhon

de katty in Ciorbe, 17 Apr 2018 | 5324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de miel cu os (gat, sira spinarii)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura orez
  • 1 legatura ceapa verde
  • tarhon uscat
  • otet
  • 300 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu tarhon:

Carnea taiata in bucati potrivite o punem intr-o oala, acoperita cu apa rece. Fierbem 15 minute, spumand de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Adaugam ceapa tocata fin si morcovul taiat cubulete. Fierbem 5 minute si adaugam orezul curatat si spalat. Dupa 15 minute punem ceapa verde taiata bucatele mici, tarhonul, sare, piper si otet dupa gust. Daca este nevoie, mai completam cu apa clocotita. Fierbem cateva minute.
Separat batem smantana cu galbenusurile, apoi adaugam zeama fierbinte peste ele. 
Turnam amestecul in ciorba, stingem focul si punem patrunjelul tocat fin. Acoperim cu un capac.
Servim ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete