Ciorba de manzat cu maghiran

de katty in Ciorbe, 24 Mar 2018 | 2931 vizualizari

 

O ciorbita usoara, aromata pentru zilele reci.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de manzat taiata cuburi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 tije telina Apio
  • 2 cartofi
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • sare
  • piper negru macinat
  • maghiran uscat
  • patrunjel verde pentru decor
  • 1 lingura ulei optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de manzat cu maghiran:

Carnea de manzat o punem la fiert in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Fierbem pana carnea se inmoaie.

Adaugam ceapa tocata fin, morcovul taiat rondele, telina taiata bucati mici. Fierbem 10 minute, apoi adaugam cartofii taiati cuburi mai mari.

Dupa 10 minute punem conserva de rosii, sare, piper, uleiul  si maghiranul. Fierbem 10  minute si stingem focul. Servim ciorba fierbinte cu patrunjel verde tocat fin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de manzat cu maghiran" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă