Cand mergi in piata, mai rarut ca-i mai dragut, si vezi atata verdeata iei din toate ......ca Pacala. Ajungi acasa si te uiti crucisi, dar na.......tu ai luat! Asa ca am trecut la treaba!
Ceapa, morcovul, telina, pastarnacul se curata, se spala si se toaca marunt.
Ia o oala de 4 l. in care pui 2l. apa si o pui pe flacara.
Adauga radacinoasele,ceapa verde si lasa la fiert circa 20 minute.
Cat fierb radacinoasele spala loboda si stevia.
Ia fiecare frunza si-i scoti nervura.
Pune frunzele una peste ata ,ruleaza-le si taie-le julien.
Pune frunzele in oala de ciorba.
Lasa la fiert 10 minute si adauga sucul de rosii.
Dupa ce a clocotit timp de 5 minute adauga bulionul de corcoduse.
Pune intai jumatate din cantitatea de bulion ,,iar dupa ce o gusti cat de acra este pui si restul.
Asezonezi de sare ,stingi focul si adaugi leusteanul tocat.