Ciorba de loboda cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 2 Mai 2014 | 7655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg frunza de loboda verde si rosie
  • cca 500 gr. afumatur
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa potrivita
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • 100 gr.smantana
  • 1 ou
  • 500 ml bors
  • marar verde
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu afumatura:

Curatam frunzele de loboda de pe tulpini si le spalam in mai multe ape, apoi le taiem fasii.

Spalam afumatura si o punem la fiert in oala, impreuna cu morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata. Tot acum adaugam si sare, piper, boabe de mustar dupa gust.

Lasam sa fiarba pana patrunde furculita usor in carnea de pe oase.

Adaugam frunzele de loboda, lasam sa fiarba cca 20 minute,apoi batem un ou cu smantana intr-un castronel, adaugam borsul si mararul verde tocat, punem amestecul obtinut peste ciorba, lasam sa dea cateva clocote, adaugam patrunjel verde tocat, stingem focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lavinia 1

02.05.2014, 14:32

foarte buna cu afumatura

MIUTA 1

03.05.2014, 19:45

mihaelar63 1

03.05.2014, 22:18

Buna ciorbita de loboda dar eexcelenta si cu afumatura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu omleta