Ciorba de loboda

de simona72 in Supe/Ciorbe, 8 Apr 2013 | 6573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5-3 litri supa de vitel
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o radacina patrunjel
  • un fir apio
  • 3 -4 rosii
  • o legatura de loboda alba
  • o legatura de loboda rosie
  • 2 linguri le ulei de masline
  • o punguta mica de fidea de 60 gr de la Maggi
  • sare
  • zeama de varza sau bors
  • o legatura patrunjel prospat
  • o legatura frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Intr-o oala pt ciorba punem uleiul la incins, adaugam ceapa tocata marunt si o lasam pina devine sticloasa, adaugam apio taiat feliute, morcovii si radacina de patrunjel taiate ca pt ciorba, rosiile curatate de coaja si taiate cuburi mari. Punem 2-3 linguri supa si lasam pe foc mic 5 minute. Adaugam restul de supa si lasam pe foc pina sunt fierte legumele. Spalam loboda, o taiem in bucati mai mari si o punem in ciorba, mai lasam sa fiarba 10 minute, adaugam fideaua , bors cit dorim de acra. Lasam sa fiarba pina este fiarta si fideaua, potrivim de sare, oprim focul si adaugam frunze de patrunjel si telina taiate fin.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Dana_Retetegg 1

08.04.2013, 18:51

_Alina_ 1

09.04.2013, 09:20

Ador ciorba cu loboda, e delicioasa!

simona72 1

09.04.2013, 10:13

Multumesc fetelor!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda, reteta simpla si autentica de la bunica