Ciorba de linte

de Anett in Ciorbe, 13 Mar 2016 | 4049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjel ( radacina)
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • foi de dafin
  • sunca si carnati afumati ( dupa gust)
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de linte:

Se spala lintea de cateva ori, apoi se lasa cateva ore ca sa se inmoaie, de preferat peste noapte.

Intre timp curatam morcovii, patrunjelul, ceapa si usturoiul. Le taiem in cubulete impreuna cu carnatii si sunca.

Se pune la fiert lintea impreuna cu legumele si carnea. Adaugam si foii de dafin, sare si piper dupa gust. Fierbem cam 30 de minute, mai precis pana cand lintea e coapta.

Amestecam 1 lingura de faina cu o lingura de smantana si o lingurita de mustar, apoi adaugam incet in supa amestecand continuu apoi fierbem pentru cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de linte cu afumatura