Ciorbă de legume cu cărniţă afumată

de Pur_si_simplu_papa_bun in Ciorbe, 31 Mai 2011 | 7044 vizualizari

 

Am revenit din vacanţă cu forţe proaspete şi cu o poftă de ciorbiţă cu afumătură.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • ţelină  
  • ceapă verde şi albă
  • 2 ardei  
  • mazăre congelată
  • 2 bucăţi de pulpă de porc afumată  
  • o legătură de pătrunjel şi ţelină
  • orez
  • boia,
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume cu cărniţă afumată:

Carnea am fiert-o în oala sub presiune, iar legumele le-am tocat-tăiat-ras :)).Când carnea a fiert, am călit în 2 linguri de ulei legumele şi am stins cu zeamă de carne şi apa (zeama a ieşit un pic prea concentrată).

După ce au fiert legumele, am adăugat cărniţa desprinsă de pe oase, 2 linguri de orez spălat şi mazărea. La final, am prăjit puţină boia pentru a da culoare ciorbiţei, am pus 2 linguri de pastă de ardei sau bulion, am adăugat verdeaţa tocată şi am acrit-o cu zeamă de ardei iuţi muraţi.

Să aveţi poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume cu cărniţă afumată" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors rusesc cu sfecla rosie