Ciorba de legume

de Cris2711 in Ciorbe, 9 Mai 2011 | 5321 vizualizari

 

Una din variantele pe care le prepar eu.Deoarece iubesc ciorbele le gatesc aproape pe toate si in versiuni diferite.Va urez pofta buna:)

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 3 cartofi
  • o jumatate ardei rosu
  • o jumatate ardei galben
  • bulion sau pasta de rosii
  • 100 gr. orez
  • 1 ceapa alba sau rosie
  • telina
  • ulei
  • sare
  • piper asortat macinat
  • frunza dafin(optional)
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Spalam legumele,le curatam si apoi le taiem dupa preferinta.Intr-o oala se pun 2-2,5 l apa la fiert si se adauga toate legumele.Se lasa sa fiarba,cand sunt cam pe jumatate fierte se adauga orezul si se fierbe in continuare pana este orezul gata fiert.Se adauga sarea,piperul asortat dupa gust.Cand este gata se adauga frunzele de patrunjel.

Pofta buna tuturor:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (86)

Cris2711 1

01.11.2011, 21:46

Liviutza si eu le prefer Tu ce preferi?

liviutza 1

06.01.2012, 12:35

eu sunt mai mult de felul doi mancaruri cu carne cris2711

Cris2711 1

06.01.2012, 12:47

Liviutza eu prefer si ciorbitele dar si felul doi,de fapt tot meniul nici desertul nu il refuz

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ''potroace''