Ciorba de inimi si pipote

de Bucataras Diana in Ciorbe, 3 Apr 2019 | 3463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 600 g inimi si pipote de pui,
  • cca 500 g spinari pui,
  • 600 g cartofi,
  • 1 dovlecel,
  • 1 telina,
  • 2 fire praz,
  • 1 ceapa,
  • 1 pastarnac,
  • 2 ardei capia,
  • 4 morcovi,
  • sare,
  • 1 l bors,
  • leurda
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de inimi si pipote:

Spalam pipotele, inimile si spinarile de pui si le punem la fiert.

Intre timp pregatim legumele. Curatam si taiem cartofii, ardeii si dovlecelul cubulete, radem morcovii, telina si pastarnacul. Tocam ceapa si prazul marunt.

Dupa ce spumuim bine carnea, adaugam sare si lasam sa dea intr-un clocot. Scoatem carnea din ciorba, lasam sa se racoreasca si o scoatem de pe oase. Oasele le dam pisicilor.:P.

Punem legumele la fiert. Cand incep sa fiarba, adaugam carnea. Separat fierbem borsul.Potrivim gustul de sare, adaugam borsul si mai lasam sa dea cateva clocote. Adaugam leurda (am avut congelata), mai lasam sa fiarba un pic si inchidem focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de inimi si pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, cu cartofi