Ciorba de iepure cu legume

de marcela1979 in Ciorbe, 6 Apr 2015 | 3746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg iepure
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 radacina telina
  • 1 buc gulie
  • 1 buc dovlecel
  • 200 gr fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei verde
  • 1/2 brocoli
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 200 ml bors de casa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura leustean verde din congelator
  • 2 albusuri de ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de iepure cu legume:

Se spala carnea de iepure si se pune la fiert intr-o oala cu apa ,cca 4-5 l.Se lasa sa fiarba si se aduna spuma.Se curata si se spala legumele.Se toaca ceapa,ardeiul,morcovii,patrunjelul,telina ,gulia si se adauga in oala la fiert cand carnea este pe jumatate fiarta.Se lasa sa fiarba ,apoi se adauga fasolea verde,dovlecelul taiat felii si brocoli buchetele.Cand sunt fierte toate se adauga sare si piper dupa gust si se adauga conserva de rosii.Se adauga albusul de ou.Se lasa sa dea cateva clocote .Intre timp se fierbe borsul ,apoi se adauga in oala cu ciorba.Se toaca leusteanul marunt si se adauga la final in oala.Se stinge focul si se lasa o jumatate de oara inainte de servire.Se serveste cu ardei iute sau fara si se mai poate servi si cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de iepure cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta