A plouat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......stiu nimic deosebit in alte parti dar in desert?!!e chiar curios in luna mai ploaie destul de ,,ploaie,, o zi aproape intreaga.....sincer m-am bucurat ca un copil stand pe balcon pana eram buna de pus la storcator.....ei bine cand am intrat in casa am zis ca parca ar merge o ciorbica ...si chiar a mers perfect!!
Asa deci incepem prin a praji carnea tocata in cele cateva linguri de ulei, sfaramand continuu cu o lingura de lemn.Cand este aproape maronie scoatem pe o farfurie.Adaugam ceapa taiata fin ,cand devine translucida adaugam si fasolele pastai taiate de un centimetru ;lasam 5 minute dupa care adaugam morcovul, telina, punem apa calda si lasam la fiert; dupa jumatate de ora adaugam si carnea tocata ,fasolea din cutie si pasta de tomate,condimentam cu cele mentionate mai sus sau cu ce va place, la sfarsit se presara patrunjel leustean si frunze de telina taiate marunt.