Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

de ralu_ca in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2013 | 4837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • ciolan afumat
  • 2 morcovi medii
  • 4 cartofi potriviti
  • 2 cepe
  • sare
  • bulion
  • marar
  • putin patrunjel pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat:

Intr-o oala cu apa punem fasolea si o lasam pana a 2a zi.

Scurgem apa in care a stat, clatim, adaugam apa si o punem la foc. Cand e aproape fiarta luam cu un spumar foitele care se ridica deasupra apei, dupa care punem cartofii, morcovii, ceapa.

Carnea se da jos de pe os si se taie fasii. Se introduc cu legumele la fiert.

Cand toate sunt aproape fierte, se pune bulion, sare, vegeta si marar.

Se serveste cu ceapa rosie.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adry88 1

24.01.2013, 09:20

tare buna

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:48

foarte gustoasa

babi5 1

03.08.2014, 08:26

Buna tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, de post