Ciorba de fasole

de luminita20_2006 in Ciorbe, 12 Mai 2009 | 4786 vizualizari

 

Este o ciorba numai buna in zilele calde....se poate servi si rece

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei capia
  •  o cutie de rosii
  • 1 dovlecel
  • stevie
  • leustean
  • patrunjel
  • sare
  • delicat
  • 1 l. bors
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Boabele de fasole se pun de cu seara in apa . A doua zi apa se arunca si se pun la fiert. Morcovul telina se curata si se da prin razatoarea mare. Ardeiul si capia se taie cubulete mici la fel si ceapa.  Morcovul, telina, ardeiul si se calesc un pic in untdelemn si se aduga peste fasole. Apoi adaugam ceapa si dovlecelul si se potriveste de sare. Se acreste cu bors in care adaugam un pic de cimbu. Cand e gata adaugam stevia si leusteanul iar dupa ce am oprit ciorba adaugam si patrunjelul pentru a-si pastra astfel culoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

13.05.2009, 15:27

yammy 1

20.05.2009, 15:46

Si eu azi am facut ciorbita de fasole si da e buna rece cu umpicut de ceapa

luminita20_2006 1

20.05.2009, 18:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie