Ciorba de conopida

de trifadalia in Supe, 17 Iul 2018 | 3428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc gat de curcan
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc conopida
  • 2 buc patruinjel
  • 1/2 buc telina
  • 1/2 buc gulie
  • 1 buc ceapa
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legatura de marar verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida:

Gatul de curcan se pune la fiert in apa cu sare. Cand este fiert, se da deoparte si se ia carnea de pe os.

Conopida se desface si se face buchetele mici, apoi se lasa in apa rece.

Zarzavaturile se curata si se taie cubulete, apoi se pun la calit in ulei pentru 5 minute. Se stinge cu apa in care a fiert gatul de curcan, apoi se adauga si conopida pentru a se fierbe. Cand legumele sunt fierte, se adauga si carnea luata de pe os.

Se fac galustele: Se bate oul cu furcululita, se adauga treptat faina pana rezulta un aluat molcut care apoi se rup in supa si se lasa sa fiarba timp de 5 minute. La final se adauga o legatura de marar verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume