Ciorba de conopida

de trifadalia in Supe, 17 Iul 2018 | 2942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc gat de curcan
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc conopida
  • 2 buc patruinjel
  • 1/2 buc telina
  • 1/2 buc gulie
  • 1 buc ceapa
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legatura de marar verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida:

Gatul de curcan se pune la fiert in apa cu sare. Cand este fiert, se da deoparte si se ia carnea de pe os.

Conopida se desface si se face buchetele mici, apoi se lasa in apa rece.

Zarzavaturile se curata si se taie cubulete, apoi se pun la calit in ulei pentru 5 minute. Se stinge cu apa in care a fiert gatul de curcan, apoi se adauga si conopida pentru a se fierbe. Cand legumele sunt fierte, se adauga si carnea luata de pe os.

Se fac galustele: Se bate oul cu furcululita, se adauga treptat faina pana rezulta un aluat molcut care apoi se rup in supa si se lasa sa fiarba timp de 5 minute. La final se adauga o legatura de marar verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulie cu cartofi