Ciorba de cocos zdravan

de Ina in Supe/Ciorbe, 12 Sep 2010 | 12270 vizualizari

 

Luam cocosul cel mai nazdravan din ograda si-i venim de hac ( nu de alta, dar ologea toate gainile, atat era de activ sexual :)):)) ). Cu el realizam un bors cu taitei si-un pilaf gras de-ti unge sufletelul [bs:20] [bs:20]

 

INGREDIENTE

  • un cocos de curte
  • o ceapa mare
  •  ardei gras
  •  morcov
  •  radacina de telina
  • 3-4 rosii
  • 1 litru bors de casa
  • sare
  • leustean verde
  • taitei de casa (1 ou, faina cat cuprinde, un praf de sare )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos zdravan:

 

      Dupa ce jupuim cocosul, il parlim si-l portionam, spalam bine toate bucatile si le punem la fiert ( mai putin pulpele, din care fac o fripturica :D ) in apa cu sare, avand grija sa spumuim din cand in cand, pana ramane zeama limpede.

          Legumele se curata ,  se toaca si se pun la fiert  dupa ce nu se mai alege spuma in oala.

        Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor. Cand intra furculita usor in carne,  iar legumele sunt fierte,  se pune borsul ( incalzit pana aproape de fierbere, nu rece! )

          La final  adaugam taiteii, lasam cateva clocote, apoi  oprim focul  si presaram leustean tocat .

         Pentru felul II am scos aripile si pieptul din ciorba, le-am prajit si le-am pus langa un pilaf de orez facut  cu supa  oprita  inainte de adaugarea  rosiilor.

         

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos zdravan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de caprioara