Ciorba de cartofi cu afumatura si iaurt

de katty in Ciorbe, 8 Mai 2020 | 3275 vizualizari

 

O ciorbita usoara, aromata cu leustean proaspat.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi mari
  • 350 gr sunca taraneasca sau alta afumatura slaba
  • 200 gr iaurt grecesc
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • leustean proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura si iaurt:

Radem morcovul pe razatoarea mare si tocam ceapa marunt.

In uleiul incins punem morcovul ras si un praf de sare. Lasam la foc mic acoperit cu un capac pana se inmoaie usor, apoi adaugam ceapa. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam afumatura taiata cubulete. Lasam sa se rumeneasca usor si stingem cu apa.

Cand incepe sa clocoteasca, punem cartofii taiati cubulete, foile de dafin si cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu afumatura- luscos ardelenesc