Ciorba de cartofi ardeleneasca

de iulianacj in Supe/Ciorbe, 11 Sep 2009 | 34763 vizualizari

 

Este o ciorba pur si simplu delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • catofi
  • afumatura
  • sare
  • piper
  • o lingura faina
  • pasta de rosii
  • putin ulei
  • smantana si patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi ardeleneasca:

Se taie mocovii (jumati de rondele), se pune ceapa intreaga (la sfarsit se scoate afara), iar ardeiul tot asa bucati mari, ca sa poata fi scos din ciorba afara.

Se pun morcovii, ceapa si afumatura se da la fiert, iar cind sunt morcovi pe jumate fierti se adauga cartofi...(eu am avut ceva costita care a fiert foarte repede)

Cind sunt fierti cartofii (intra usor furculita in ei) se face un rantas: in 2 linguri de ulei se prajeste o lingura de faina se adauga pasta de rosii si un polonic din supa fierbinte chiar din oala, se amesteca bine sa nu fie cocolase, se adauga peste ciorba si o lasam sa mai dea un clocot. Apoi e gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu scarita