Ciorba cu taitei si praz

de Bya Ralu in Ciorbe, 16 Dec 2015 | 5429 vizualizari

 

O ciorbita cu legume tare gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de tava de spinari si spate de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 buc pastarnac
  • taietei
  • 1 ou
  • 1-2 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • vegeta/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu taitei si praz:

Bucatiile de pui se clatesc si se pun in oala de ciorba la fiert.

Ceapa se toaca marunt, pastarnacul se taie buctai mici iar morcovul se da pe razatoarea mare si se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit.

Legumele calite se adauga in oala de ciorba.

Dupa ce bucatiile de pui si legumele sunt fierte se adauga prazul taiat rondele si taieteii fierti intr-o craticioara separat.

Oul se amesteca bine intr-un castron si se pune cu o furculita, sa se faca "franjuri".

Se pun condimentele intr-un castron, se amesteca cu bulionul si se subtiaza cu putina apa si se pune in ciorba.

Cand este gata se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu taitei si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Bya Ralu 1

31.10.2016, 17:21

fiecare foloseste ce doreste,mie mi-a placut mult cum a iesit

RuxyRux 1

13.12.2016, 09:43

Minunata! Asa cum iti doreste inima! Cu de toate!

Ancutsa 1

25.03.2017, 12:30

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de Sfecla