Ciorba cu pipote si inimi

de Rocsi in Ciorbe, 3 Iun 2010 | 15063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate kg pipote
  • 250 gr inimi
  • 1 rosie
  • 1 ardei galben
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • patrunjel verde
  • piper
  • 1 cub knorr
  • vegeta
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pipote si inimi:

Pipotele si inimile se pun in apa si se se lasa cam jumatate de ora acolo.

intre timp preagatim legumele.

rosia se curata de pielita si se taie cuburi.

ardeiului i se scoate cotorul,se spala si se taie bucatele mici.

morcovul se curata,se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.

ceapa se curata,se spala si se taie rondele.

cartofii se curata,se spala si se taie cuburi.

patrunjelul se spala,se indeparteaza cozile si se toaca marunt.

intr-o oala cam de 4 litri se pune pe 3/4 apa.

se pun pipotele si inimile acolo si se fierb cam 15 min.

dupa aceste 15  min se pun toate legumele taiate si 1 cub knorr.

se lasa la fiert pana legumele sunt si ele fierte.

la urma se da gust cu vegeta,piper si se pune bors dupa gust.

se mai dau 2,3 clocote si se inchide focul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sylvia 1

03.06.2010, 15:21

Nu am facut niciodata dar imi place retata, pare foarte gustoasa

nadina73 1

03.06.2010, 16:28

nu am mancat dar buna ideie super 5 furcu sefu

Rocsi 1

03.06.2010, 16:52

mersic fetelor...nici eu nu am mai facut niciodata sylvia dar cica iesi buna eu nu am mankt k nu mananc de obicei pipote si de astea....nadina eu doar am auzit k e buna k altfel nu s-ar fi mankt asa repede si toata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]