Pipotele si inimile se pun in apa si se se lasa cam jumatate de ora acolo.
intre timp preagatim legumele.
rosia se curata de pielita si se taie cuburi.
ardeiului i se scoate cotorul,se spala si se taie bucatele mici.
morcovul se curata,se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.
ceapa se curata,se spala si se taie rondele.
cartofii se curata,se spala si se taie cuburi.
patrunjelul se spala,se indeparteaza cozile si se toaca marunt.
intr-o oala cam de 4 litri se pune pe 3/4 apa.
se pun pipotele si inimile acolo si se fierb cam 15 min.
dupa aceste 15 min se pun toate legumele taiate si 1 cub knorr.
se lasa la fiert pana legumele sunt si ele fierte.
la urma se da gust cu vegeta,piper si se pune bors dupa gust.
se mai dau 2,3 clocote si se inchide focul.