Ciorba cu coada de porc

de Bunica in Supe/Ciorbe, 11 Ian 2017 | 10830 vizualizari

 

Ciorba cu coadă de porc este o ciorbă potrivită pentru zilele friguroase de iarnă.

 

INGREDIENTE

  • 1 coadă de porc
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 bucată țelină
  • 1 ardei gras
  • 200 ml suc de roșii
  • 300 ml. zeamă de varză
  • leuștean proaspăt sau congelat.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coada de porc:

Coada de porc se porționează, se spală și se pune la fiert.

Când dă primul clocot, se varsă apa, se spală carnea și se pune iarăși la fiert.

Cât fierbe coada, se tot spumuiește.

Când a dispărut spuma, adăugăm legumele.

Legumele au fost curățate, spălate și tocate mărunt.

Fierbem până legumele sunt fierte pe jumătate.

Adăugam sucul de roșii și lasăm la fiert 10 minute, după care punem și zeama de varză.

 Lăsăm să clocotească 10 minute.

Stingem focul si punem leuștean tocat.

Să vă fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]