Ciorba cu carnita de pui si porc

de nadina73 in Ciorbe, 3 Oct 2010 | 9708 vizualizari

 

Mai incape vorba?doar e cu bors de casa ,o minunatie de ciorba

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • ardei rosu 1
  • ardei verde1
  • 1 radacina telina mica
  • 250 g carne de poprc
  • 250 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 cartof mai mare
  • 1 cutie mica de mazare
  • sare
  • 2 cuburi vegeta naturala(by sylvia)
  • 2 cani de bors
  • 3 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carnita de pui si porc:

Se curata morcovul si se taie cubulete sau se toaca mai mare, la fel telina si ardeiul rosu si verde.

Se calesc in putin ulei ,dupa care se pune carnea  de pui si de porc taiate cubulete se pune 3 litri de apa si sare si ceapa intreaga se lasa sa fiarba la foc potrivit cu capac.

Cand carnea e fiarta se pun rosiile si cartofii taiate cubulete, se mai dau 2-3 clocote dupa care se pune 1  cutie mica de mazare din conserva. Se mai dau 2 clocote, se pune borsul, se potriveste de sare si acreala daca e cazul, iar la final se poate pune patrunjel verde tocat.

Se serveste atat simpla cat si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnita de pui si porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:28

nu am facut niciodata aceasta combinatie dar cred ca este tare gustoasa..............

Adinacarla 1

05.10.2010, 12:54

si eu prezenta cu lingura-n mana

Corinuta 1

06.10.2010, 17:52

ai facut 2 in 1

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zeama de pui de tara