Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Apr 2015 | 4293 vizualizari

 

Doua aripi frumoase si cateva verzisoare sunt suficiente sa prepari o ciorba delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr varza de Bruxelles
  • 2 aripi gaina -de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 1 cartof mare
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 pahar suc rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 tija marar uscat
  • sare
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles:

Curatati si spalati aripile. Daca doriti sa le serviti la fiecare farfurie taiati-le in doua .

Curatati si spalati legumele .

Puneti la fiert in doi litrii de apa aripile, morcovii taiati rondele, telina taiata bucati, ceapa intreaga, sare, foi de dafin, piper, mararul uscat si pasta de ardei.

Eu am folosit oala sub presiune. Dupa 20 minute am luat oala de pe foc si respectand regulile am deschis si am adugat cartofii si verzisoarele de Bruxelles taiate in doua.

Am lasat sa fiarba impreuna maximum 10 minute si am adugat sucul de rosii.

Cine doreste mai acrisoara ciorba poate folosi zeama de lamaie.

Am inviorat ciorba la servire cu codite de ceapa verde.

TIPS-URI

1

In ultima parte a prepararii daca doriti ca varza sa nu-si schimbe mult culoarea , fierbeti fara capac . La fel puteti proceda cu orice leguma verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (25)

Adele 1

22.04.2015, 16:55

Ksenya 1

22.04.2015, 17:15

Panacris 1

23.04.2015, 15:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai uscate cu mamaliga si ceapa rosie